+45 40 59 52 86

Kvalitet i 100 år
Naturskifer og tagvinduer

Saxo Solution forhandler eksklusive materialer til bygningens klimaskærm.
Naturskifer til tag og facade samt smedejernstagvinduer til historiske ejendomme.
Vore produkter forhandles i Danmark, Norge og Sverige.

Alle produkter fra Saxo Solution er af den absolut bedste kvalitet og med en levetid og æstetik, som er unik i forhold til andre byggematerialer.

Vore kunder er professionelle, dvs. håndværkere og byggemarkeder, men også almindelige husejere, der bygger nyt, renoverer eller bygger til.

NATURSKIFER

Saxo naturskifer leveres udelukkende som bedste klasse A kvalitet fra de bedste skiferbrud Spanien. Vore naturskifer er testet iht. den franske LNE norm og opfylder alle krav til byfornyelse. Vi foretager løbende inspektioner i de forskellige skiferbrud og holder meget tæt kontakt til vore leverandører.

TAGVINDUER

Louvre, "Det Franske Tagvindue", er fremstillet i smedejern efter gamle håndværksmæssige traditioner, i en kvalitet der matcher naturskiferens og de gode tegltages lange holdbarhed. 

HISTORIE

Indehaver og grundlægger af Saxo Solution, Erik Johansen, har forhandlet naturskifer i Skandinavien i mere end 20 år og har været forgangsmand for at få udarbejdet normer og anvisninger for naturskiferens anvendelse som tagdækning.

Erik udviklede i 2007, som den første i Europa, nogle nye metoder for montage af facadeskifre som ventileret beklædning. Anvendelsen af skifer til facader har inden for de seneste år vundet indpas, især på mange af de større boligejendomme fra tresserne og halvfjerdserne, som trænger til et facadeløft og til nybygning eller renovering af enfamiliehuse.

Erik Johansen grundlagde i 1998 Kongebro Natursten A/S, som han solgte til en spansk koncern i 2011.

Siden har Erik videreført sine erfaringer med Saxo Solution, som forhandler naturskifer til tag og facade, samt Louvre, "Det Franske Tagvindue".