+45 40 59 52 86

Louvre-Classic
Isoleret smedejernstagvindue

LOUVRE CLASSIC TAGVINDUE, ER DESIGNET TIL ERSTATNING FOR DE OPRINDELIGE STØBEJERNSVINDUER PÅ FREDEDE ELLER BEVARINGSVÆRDIGE EJENDOMME OG TIL NYBYGGERI I TIDLØS DESIGN.
DET ISOLEREDE SMEDEJERNSTAGVINDUE KAN TILPASSES TIL ALLE STØRRELSER OG TYPER AF TEGL OG SKIFER, OG ER OGSÅ VELEGNET TIL ZINK, STRÅTAG, TAGPAP OG ANDRE TAGMATERIALER.

SE GALLERI NEDERST PÅ SIDEN

Mange tage er skæmmet af tagvinduer som er dimensioneret forkert, eller som ikke passer stilmæssigt og skæmmer ejendommens arkitektur. Ofte er dette pga. manglende valgmuligheder. 

Endelig er der en mulighed for at anskaffe et slankt og elegant tagvindue i høj kvalitet, som samtidig opfylder nutidens krav til isolering og komfort. Louvre CLASSIC giver et diskret udtryk med tynde elegante profiler og gengiver det oprindlige, gamle udtryk, såvel udefra som indefra.

Louvre CLASSIC, anvendes af internationale tegnestuer til historiske bygningsværker i mange storbyer.

Tagvinduet  leveres i flere varianter og størrelser og er nedsænket i niveau med tagfladen, hvilket giver et diskret og smukt udtryk, så bygningens stil forbliver intakt. Vinduet kan også fremstilles med en ramme så vinduet ligger højere i taget. Dette kræves af Slots og Kultyrstyrelsen, til nogle af de fredede  tegltage.

De ultra-slanke profiler er fremstillet i smedejern med forskellige overfladebehandlinger, der sikrer en ligeså lang levetid som tagmaterialet.

De 2 lags energiruder har selvrensende termoglas, hvilket giver optimalt lys, og mindre rengøring.

U-værdi for glas 1,1. samlet U-værdi for glas og ramme 1,4 - 1,6. Støjreduktion 32 dB.

Louvre CLASSIC produceres i 7 standardstørrelser.

Alle vinduer leveres med elegente spindel cylindere og svinghåndtag i krom eller messing. 

Tagvinduerne til isolerede loftrum er med energiglas og isoleret ramme. Dog vil der i nogle tilfælde kunne forekomme kondens på indvendig side af ruderne. Ved tæt isolerede tagrum med høj luftfugtighed bør det overvejes om kondens vil kunne give gener så vinduerne ikke er anvendelige. Vinduesbranchens anvisninger omkring udluftning bør altid følges. 

Spindel cylinderen i krom eller messing giver mulighed for udluftning og kan anvendes som ventilationssprække.

For yderligere informationer om daglig brug og udluftning, hent GGF Glass and Glazing Federation her

Der henvises til vore salgs og leveringsbetingelser under downloads.

For specielfremstillede tagvinduer med opfyldte mål til redningsåbningsstørrelse, skal der altid indhentes tilladelse fra de lokale brandmyndigheder før etablering. 

SE BROCHURE MED STANDARDSTØRRELSER SIDE 3

HENT DETAILTEGNINGER UNDER DOWNLOADS

SE VIDEO OM LOUVRE CLASSIC HER

SE OGSÅ VORT LOUVRE TAGVINDUE - HERITAGE.