+45 40 59 52 86

LOUVRE TAGVINDUER
Til tegl, skifer, zink, stråtag, mv.

ISOLEREDE SMEDEJERNSTAGVINDUER MED SLANKE PROFILER

Louvre tagvinduer er designet til historiske og fredede ejendomme med respekt for det 19. århundredes stilretning, og anvendes også til moderne byggeri i tidløst design.

Endelig er det muligt at anskaffe et slankt og elegant tagvindue i høj kvalitet, som samtidig opfylder nutidens krav til isolering og komfort

Du finder informationer om vores produktgrupper ved at klikke på et af følgende links.

LOUVRE CLASSIC

Louvre Classic er med sit stramme slanke design velegnet til bla. skifertage på fredede ejendomme. Tagvinduet kan ligge nedsænket i taget, eller specialfremstilles med en ramme så vinduet ligger højere i taget. Dette kræves af Slots og Kultyrstyrelsen, til nogle af de fredede  tegltage. Indvendigt oplukke system er med en elegant spindel i crom eller messing.

LOUVRE HERITAGE

Louvre Heritage er designet helt identisk med de traditionelle gamle støbejernstagvinduer. Tagvinduet kan anvendes til alle tagtyper og fås med buet eller lige overramme. Indvendigt oplukke system er med en enkel udskyderstang som på de oprindelige tagvinduer.

LOUVRE TAGVINDUE TIL UISOLEREDE TAGRUM

Louvre u-isolerede støbejernstagvinduer med oplukkelige eller fast ramme, er et billigere vindue, hvis det kun skal anvendes som lyskilde til loftrum.