+45 40 59 52 86

Saxo Solution
Januar 2015

Louvre Det Franske Tagvindue, er designet til fredede ejendomme og til eksklusivt nybyggeri.

Saxo Import har lanceret et isoleret fransk tagvindue i massivt støbejern, med ultra-slanke, elegante profiler og isoleret i både glas og ramme.

Som det eneste tagvindue på markedet er rammen nedsænket i niveau med tagmaterialet, hvilket giver et helt anderledes diskret udtryk.

Louvre Det Franske Tagvindue passer til skifer, tegl og zink og kan leveres i 9 forskellige standardstørrelser eller fremstilles på special mål. Der leveres foldegardiner, mørklægningsgardiner, fjernbetjent el-åbning, regncensor mv. som tilbehør

Louvre tagvindue anvendes til renovering af historiske ejendomme, hvor det oprindelige udtryk ønskes bevaret og passer også ind i nybyggeri i tidløs design.

Tagvinduet produceres i Frankrig, hvor det er designet til de parisiske tage, med stor respekt for det 19. århundredes stilretning og det anvendes af internationale tegnestuer til historiske bygningsværker og eksklusivt nybyggeri.

Saxo Import er mest kendt for forhandling af naturskifer til tag og facade. Erik Johansen fortæller at han altid har været på udkig efter et tagvindue som stilmæssigt kunne passe til de eksklusive naturskifertage. “Jeg fandt Louvre tagvinduet på nogle af de historiske ejendomme i Paris og kunne se at det ville passe godt til skifer- og tegltage i Norden”

Mange tage er skæmmet af tagvinduer som er dimensioneret forkert, eller som ikke passer stilmæssigt og skæmmer ejendommens arkitektur. Ofte er dette pga. manglende valgmuligheder. 

Med de smukke slanke profiler og en ramme som er nedsænket i flugt med tagbeklædningen, giver Louvre et eksklusivt og diskret udtryk på taget. Den massive ramme i smedejern, garanterer samme unikke holdbarhed som naturskiferen og de gode tegltage.

Der er nu monteret mere end 100 Louvre tagvinduer på såvel fredede ejendomme, som almindelige beboelsesejendomme